Om Klinikken 2019-01-21T22:39:03+00:00
Hvordan Anatomia startede

Nedenfor kan du læse om, hvordan jeg startede, og hvor jeg har hentet min viden

Jacob

I 2005 deltog jeg i et Kranie Sakral Terapi kursus hos Trine Rosenbreg i Silkeborg. Dette blev starten på en rejse ind i kroppen, hvor nye opdagelser og uventede sammenhænge førte mig frem til forståelsen af bindevævets betydning.

På grund af en fitness ulykke i 2012, hvor jeg beskadigede ryggen med mange smerter til følge, blev jeg tvunget til at sætte min karriere som terapeut på standby. Først i 2017 efter adskillige besøg hos andre kranie sakral terapeuter, en fysioterapeut og en kiropraktor fandt jeg en behandlingsform, hvor jeg kunne helbrede mig selv.

Men hvad var årsagen til, at jeg i fem år havde haft rygsmerter? Det satte jeg mig for at undersøge i sommeren 2017 og fandt frem til bindevævets betydning og ikke mindst – behandlingsformen af bindevævet.

På engelsk kaldes behandlingsformen for Myofascial Release, og for at give et indblik i hvad det er, har jeg anbragt tre links nedenfor.

I 2005 fortog den franske læge Dr. Jean-Claude Guimberteau den først undersøgelse af, hvordan bindevævet ser ud i en levende krop. Med et mikroskopkamera fik han lavet en film, der viser, hvordan bindevævet ser ud og, hvordan det bevæger sig.

Nedenfor har jeg et par links. Der er et til filmen Strolling under the skin fra 2005 og et til hans hjemmeside, hvor der er flere spændende film, der hver på deres måde viser, hvordan bindevævet ser ud og, hvordan det bevæger sig forskellige steder i kroppen.

Men hvordan gør man? Hvordan løsner man bindevævet? De tre vigtigste inspirationskilder, som jeg anvender, er Tom Myers, Judah Lyons og Walt Fritz. Nedenfor har jeg anbragt links til deres hjemmesider.

Tom Myers har Anatomy Trains

Judah Lyons har Lyons Institute

Walt Fritz har Walt Fritz Seminars

Men én ting er at se, hvordan andre gør det. Noget andet er at gøre det.

En behandling: ca. 1 time

Pris pr. behandling: kr. 700,-

Børn under 7 år: kr. 350,-

Åbningstider

Tidsbestilling er nødvendig

Hverdage: 10.00 - 12.00 og 14.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 14.00 - 16.00

Ring: 26 22 09 17